Karriere

Kan du skabe salgsresultater? Du har erfaring med erhvervsforsikring? Vil du være med til videreudviklingen af en succes?

Faro Forsikringsagentur søger en medarbejder, som kan udbygge vores tilstedeværelse inden for forsikringsløsninger til mæglermarkedet og brancheforeninger. Din base bliver fra vores kontor i Ballerup. Her skal du i samarbejde med Faro’s salgsdirektør stå for Faros vækst inden for erhvervsforsikringer. For at skabe din egen succes, er det vigtigt, at du kan stå på egne ben lige fra det første telefonkald til den endelige aftale er underskrevet. Din rolle er afgørende for, at vi når vores mål om kraftig vækst.

Vi forventer

Du får en fri rolle, hvor du skal tilrettelægge din hverdag med stor frihed og selvstændighed. Vi tror på, at den tilfredse medarbejder kan sætte sit personlige præg på sin hverdag.

Du skal formå at skabe en arbejdsplads, hvor du har både er fokus på salg, kvalitet og gode kundeoplevelser. Resultaterne skaber du gennem tydelige mål, coaching og masser af feedback. Vores medarbejdere er vitale for vores fremtidige drift. Da vi stadig er en lille firma, vil du ligeledes få stor indflydelse på medarbejdervilkårene for fremtidige kollegaer.

Kompetencer

  • Du er udadvendt, empatisk og selvstændig tænkende.
  • Du forstår personlig udvikling gennem mål, feedback og træning
  • Du er vidende om dine egne kompetencer og udfordringer
  • Du er god til at planlægge, er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver
  • Du har en salg- og forsikringsmæssig baggrund, og kan dokumentere tidligere resultater
  • Niveau 4 fra forsikringsakademiet

Ansøg

Du kontakter Faro

Du har sikkert spørgsmål til jobbet, så selvfølgelig er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Jannik Jønsson på tlf. 2099 9317 for yderligere info.

Ansøgningsfrist d. 29. maj 2022.

Send gerne din ansøgning i dag, vi lukker ansøgningen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningen sendes til
jaj@faroforsikring.dk

FARO Forsikring

Bliv en del af et hurtigt voksende forsikringsagentur og spændende fremtid

Faro har målsat sig at være det foretrukne forsikringsagentur blandt forsikringsmæglere og brancheforeninger. Du får derfor en udfordrende hverdag med fokus på vækst og fremgang. På baggrund af dine erfaringer tilbydes du en attraktiv lønpakke bestående af fast løn, præstationsorienteret bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt løbende relevant kompetenceudvikling.